Последствия зимних дорог || Altezza Auto Последствия зимних дорог || Altezza Auto
Отзывы
VIN запит
Ваше ім`я
Зворотній e-mail
Контактний телефон
VIN номер (см. техпаспорт)
Повідомлення
Щоб підібрати запчастини правильно, нерідко потрібні фірмові каталоги, певні знання і витрачений час. Знаючи про цю особливість, ми подбали, щоб Ви могли без зусиль і ризику підібрати і придбати необхідні Вам запчастини.

Як працює Vin-запит?
Заповніть форму. Візьміть до уваги, що від точності заповнення Вами запиту залежить якість і правильність підбору запчастин. Після відправки форми ми знайдемо запчастини які Вас цікавлять і повідомимо про ціни, наявності, і терміни дотсавки запчастин.

Де шукати Vin-номер і що це таке?
Vin-номер - це номер шасі (кузова, рами) автомобіля. Він містить точну інформацію про комплектацію автомобіля. Складається Vin-код з 17 символів. Знайти його можна на Свідоцтві про реєстрацію (Тех-паспорті).

Авторизация



Регистрация
Забыли пароль?
Курс валют
1 USD = 40.10000 грн.
1 EUR = 43.10000 грн.
Новини

27/08/2023

18 та 19 серпня магазин за адресою Бульвар Шевченка 51 працювати не буде. Свої замовлення можете залишати на сайті.



18/08/2023

18 та 19 серпня магазин за адресою Бульвар Шевченка 51 працювати не буде. Свої замовлення можете залишати на сайті.



28/05/2023

В нас нова адреса! Будемо раді бачити вас на бульварі Шевченка 51



16/11/2022

 

Ми відновили роботу у повному обсязі. Замовлення можете залишати на сайті, у вайбер або дзвонити за телефонами 0665505502 або 0977573577. Самовивозом товар можна забрати вул. Перемоги 22, а також замовити відправку Новою Поштою.


Последствия зимних дорог

Последствия зимних дорог

Як после танення снігу на наших дорогах оголюються всі ями и тріщіні, так после Закінчення зимовищу місяців у наших машин начинает все гріміті и стукаті. Це нам передает привіт «ходовка».

 

Давайте розберемося в цій проблемі більш детально.
Різні звуки стукання свідчать про різні джерела проблем, так дзвінкий стукіт на маленьких нерівностях, бруківці каже, швидше за все, про знос кульової опори, а непостійний і глухуватий звук - про несправності втулок кріплення або втулок стійок стабілізатора поперечної стійкості. Але якщо з рішенням другої проблеми можна трохи почекати, то з «шаровий» -шутіть не варто, так як вихід її з ладу (причому це завжди відбувається в самий невідповідний момент) під час руху може привести до аварійної ситуації, в якій можете постраждати не тільки ви.
Зовсім інший звук у проблеми з втулками кермової рейки або рульовим валом - більш глухий і безперервний з віддачею на кузов. Тут необхідно буде відрегулювати або замінити втулки і підшипники, але це вже на розсуд майстра СТО.
Улюблений звук всіх водіїв - це, звичайно, розхитані амотізатори передньої підвіски. Але при недешевізне їх заміни не варто забувати про збільшення гальмівного шляху в разі ДТП через їх несправність. Але і сам їх стукіт не може радувати слух водія.
Ще одна з серйозних проблем - вихід з ладу пружини підвіски. Міняти необхідно негайно, причому краще відразу дві. Про її несправності буде свідчити звук при поворотах керма, але може і просісти сама машина на одну сторону.

Наша стаття націлена на те, щоб привернути увагу водіїв на перевірку технічного стану машіни.Она, як жінка, трубует уваги до себе постійно, а не тоді, коли виходить з ладу.

У нашому інтернет-магазині автозапчастин http://detal.zp.ua/ компетентні консультанти завжди прийдуть до Вас на допомогу, де вам допоможуть не тільки порадами, а й запчастинами.